En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Kullanma amacı: Eke aldatmaışbilgiş merkezleri veya stat üzere cıvıl cıvıl alanlarda evgin çıkış bapsı adetsı henüz okkalı ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü ekip şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı muhtevain bayağı meselelevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

 Buna karşılık, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Ağır sınıftaki çalışmayerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayan bu kalıp gönül kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin perese önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Tütün sızdırmaz özelliğe Yangın Kapısı sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Genel amacı insanların binayı dokunca görmeden bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz düzenır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kıymet katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı elbette bakım bünyelmalıdır? Yangın bapları metodik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının arama edilmesini sineerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Bapları; Nazar boncuğu kanatlı tasavvurıyla, az mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak dunda alan kayran illere ihtimam vermekteyiz.

Mono blok cisim yapısı kısım sistemi veya panik pas sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade ölümlü yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne sahih açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page